1 adet köy yumurtası
Yarım çay bardağı su
1 bardak tam buğday unu
Resimdeki gibi hamuru yapın, açın, kesin, kurutun ve çocuklarınızın, bebeklerinizin çorbalarına birer tutam atın. Bu beyaz undan yapılmış erişteye ve çorbalara beyaz un katmaya göre daha sağlıklıdır.
Tarif ve resimler için Hassas Annemiz Sümeyye Özel Görücü'ye çok teşekkürler. Bu tarifi çoğunuz biliyorsunuzdur ama bilmeyenler olabilir. Lütfen paylaşalım Hassas Anneler
Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler
Ne kadar basit ve faydalı.teşekkürler
YanıtlaSilçok sevindim beğenmenize. sevgiler
Sil:))))
YanıtlaSilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSil