18 Ekim 2013 Cuma

Sürprizzzz! Hassas Anne Forum sayfası açılmıştır

Bundan sonra Hassas Anneler birbirlerinin tecrübelerinden ve fikirlerinden faydalanacaklar. Bir elin nesi var bin elin sesi var. Çocuğunuzu büyütürken zor zamanlarda artık tek başınıza değilsiniz. Hassas Anne Foruma girip aklınıza takılan konunun başlığına girip aklınıza takılan soruyu veya konuyu yazabilirsiniz. Forumda aktif olabilmek için önce bir forum hesabı açmanız ve kullanıcı adı alıp şifre belirlemeniz gerekiyor.

Sırayla şunları yapacaksınız:

1. http://hassasanne.com/Forum adresine gidin.

2. Sağ üst köşedeki KAYIT Ol tuşuna basın

3. Forum kurallarını okuyup kayıt olmak istiyorsanız HASSAS ANNE FORUM KURALLARINI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM tuşuna basın

4. Açılan ekranda kendinize bir kullanıcı adı belirleyin (dikkat bunu değiştiremeyeceksiniz dikkatli seçin) e-mailinizi yazın. E-mailini doğrula yazan yere e-mailinizi tekrar yazın.

şifre belirleyip yazın, şifreyi doğrula yazan yere tekrar yazın. Tavsiye eden yerine birini yazmasanız da olur. Zaman ayarı ve yaz/kış ayarı yazan yerlere dokunmayın aynı kalsın. Grafik doğrulaması bölümünde Onay Kodu yazan yere ekranda gördüklerinizi yazın

5. Gönder tuşuna basın

6. Açılan ekranda kayıt olduğunuz için teşekkür ederim diyecek. Sağ üst köşedeki GİRİŞ tuşuna basın. Açılan ekranda kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın. Ev bilgisayarınızı kullanıyorsanız HER SEFERİNDE OTOMATİK GİRİŞ YAP ı işaretleyin. GİRİŞ tuşuna basın.

7. Evet artık Foruma kayıtlı üyesiniz ve değişik konulara girip konu açabilirsiniz.

8. İstediğiniz konuya girip konuları okuyun, yeni bir başlık açmak veya soru sormak istiyorsanız sol üstteki YENİBAŞLIK tuşuna basın.

9. Açılan ekranda Konuyu yazın sorunuzu yazın ve GÖNDER tuşuna basın.

Hassas anne Forum’un kuralları

1. Hassas Anne Forum’a üye olan herkes aşağıdaki kuralları kabul etmiş sayılacaktır.

2. Firma, ticari ürün, web sitesi, blog ismiyle kullanıcı adı almak yasaktır. Böyle kullanıcıların hesapları silinecektir.

3. Reklam , link, tanıtım yazmak yasaktır. Böyle konular silinecek yazanlar engellenecektir.

4. Lütfen birbirimize karşı saygılı olalım ve hakaret içeren, tartışmaya neden olacak birbirimizi üzecek şeyler yazmayalım. Kişisel tartışmaların ve sataşmaların burada yeri yok. Bunları yapmakta ısrar edenler uyarılacaktır ve uyarıları dinlemezlerse engelleneceklerdir.

5. Pornografik içerik, küfür, saldırı, hakaret, siyasi ve dini içerik içeren mesajlar silinecek ve bunları yazan üyeler hemen engellenecektir.

6. Hassas Anne Forumda yazılan mesajlarda ve açılan konularda sorumluluk tümüyle yazan kişiye aittir, Hassas Anne Forum, Hassasanne.com, Ece Kumkale veya forum koordinatörleri sorumlu tutulamaz.

7. Yasadışı hiçbir yazı veya paylaşım Hassas Anne Forum’da yer alamaz.

8. İlaç ismi yazmak, birbirine ilaç veya tedavi önermek yasaktır. Lütfen sadece doktorunuzun önerdiği tedavileri ve ilaçları dinleyin.

9. Hassas Anne Forum Koordinatörleri üyelikleri bir sebep göstermeden sonlandırma ve Foruma girişlerini engelleme hakkına sahiptir.

10. Lütfen konu açmadan veya bir soru sormadan önce o konunun forumda konuşulup konuşulmadığını görmek için arama yapınız ve konu varsa tekrar yeni bir konu açmayınız. Eski konunun altından devam ediniz.

11. Lütfen Forumda başkalarının fikirlerine, inançlarına ve düşüncelerine saygılı olunuz. Burada birbirimize yardım etmek için biraraya geliyoruz kavga etmek veya diğer insanları kırmak için değil.

12. Hassas Anne Forum Koordinatörleri neden göstermeden bir konuyu silme hakkına sahiptir.

13. Hassas Anne Forum Koordinatörü neden göstermeksizin forumu sonlandırma veya dondurma hakkına sahiptir.


Bu bir deneme yayınıdır bazı aksaklıklar olabilir lütfen anlayışlı olalım. Bir süre deneyeceğiz ve denedikçe geliştireceğiz. Kurallara uyarsak bu güzel Forumumuz açık kalır ve birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız. Artık ben mesajlara yetişemiyorum benim yerime sizler birbirinize destek olacaksınız. Hayırlı olsun.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.