25 Ekim 2013 Cuma

Hassas Annelerimizden: Bu ne böyle? Hassas Annemiz Binnaz yazıyor


Ece hanım, bu gördüğünüz garip şey kızımın kulak akıntısı. Kulağından çıkardım. Birikmiş içerde. Çocuk doktorumuz bize kulak çubuğu kullanmamamızı önermişti. Daha da içeri itermişiz kulak attıklarını. Kulak kendisi atar dışarı onları dedi. Gördünüz gibi atmamış. Doktora tekrar gittik. Kulak Burun Boğaz'a yönlendirdi. Muayene etti, bu fotoğrafı da gösterdik. Kulağı normalden fazla sıvı salgılıyormuş, kulağın akıntıyı atmaya fırsat kalmadan içeride birikme oluyormuş. Doktor sizin kontrolünüzde olsun ama kesinlikle müdahale etmeyin zarar verirsiniz kulak zarına dedi. Yıkamıyorlarmış çocukların kulaklarını. Aspiratör yardımıyla temizliyoruz dedi. Ben temizlediğim için müdahale etmedi, temizmiş şu anda. 
Altını çizerek söyledi kesinlikle evde müdahale etmeyelim dedi... Çok şükür bişey çıkmadı... İlginize. Teşekkürler. 
Binnaz



Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler


1 yorum:

  1. GOJI BERRY ZAYIFLAMANIN YENI TRENDI Fazla Kilolarinizdan Kurtulun.Goji Cayi+Goji Tozu+Goji Meyvasi+Goji Kremi Zayiflama Setini Hemen Alin.
    SIPARIS :0535 366 09 66
    WATSAPP:0535 366 09 66
    MESAJ ATIN BIZ ARAYALIM. www.gojiberrysatinal.com

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.