22 Haziran 2013 Cumartesi

Lütfen yürüyen merdivenleri bebek arabasıyla kullanmayın ve asansörü tercih edin

Hassas Annemiz Deniz çok önemli bir konuya değinmiş. Lütfen bu konuya çok dikkat edelim ve yürüyen merdivenleri bebek arabasıyla kullanmayalım. Asansörleri tercih edelim. Çok geçmiş olsun.

Merhaba Hassas Anne :) 
Sizin yazılarınızı çoğunlukla takip ediyorum. Faydalı ve dikkat etmemiz gereken konuları çok iyi hatırlatıyorsunuz. Ben de sizin bir konuya dikkat çekmenizi ve asla ihmal edilmemesi gereken, bizzat kısa zaman önce yaşadığım ve hani derler ya ''ömrümden ömür gitti'' dedirten üzücü olayı değerli anneleri uyarmanız için yazıyorum ve rica ediyorum. Bir kişi dahi okuyup dikkat etse o bile iyidir

Olay ise şöyle: benim 3 kızım var. Büyük kızım hafta sonu anneannesindeydi Ben de 9 aylık kızım ve diğer kızımı alıp evime yakın olan İstanbulda bir a.v.m'ye gittim. Ve ne yazık ki yürüyen merdivene bebek arabasıyla uyarılara ve ikaz işaretlerine gözüm iliştiği halde dikkate almadan bebek arabasıyla hem de aşağıya iniş yönünde bindim ve biner binmez bebek arabası ellerimden kaydı. Bağlı olan bebeğim maalesef ki tepetaklak yüzünün üstüne merdivenlere kafaüstü çarptı. O merdivenleri bilirsiniz köşeleri tırtıklıdır. Bir anda nasıl feryat ettiğimi evladımı kimin kucaklayıp aldığımı dahi hatırlamıyorum, tek gördüğüm oluk gibi akan kandı. Neyse ki diye konuyu bağlayamıyacağım olayı ama evladımı Allah bağışladı diyeyim. 3 dikiş alnına yüzünde de biraz sıyrıklarla olayı henüz atlatıyoruz. Benim bir anlık dalgınlığım ki zaten binilmemesi gerekiyor, işaretler de var. Çoğu anne bunu yapıyor ama. Belki bu olay insanların gözünde canlandığında caydırıp biz anneleri bu hataya düşmekten kurtarır. Size de teşekkür ederim hassas bir anne olduğunuz için.




Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler

Ana Sayfaya Dönün

5 yorum:

  1. kesinlikle cok tehlikeli bir durum ama bende yapiyorum..ama sadece kendinizi suclamayin.. bunda yetersiz sayida asansor yapan avm yonetimlerinin ve yuruyen merdivenleri bebek arabalarina ve engellilere oncelik vermeden kullanan insanlarin sucu cok daha fazla..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yuruyen merdivenlerde bebek arabasinin ve engellilerin ne isi var ??

      Sil
    2. herhalde asansörü bebeksizler ve engeli olmayanlar meşgul ettiği için yer bulamıyorlar asansörlerde. Yine de kullanmamak lazım kazaları önlemek için.

      Sil
  2. bizde yapıyoruz aslında tehlikeli olduğu biliyordum ama bir tek daha anladım

    YanıtlaSil
  3. Pusetlerin güvenliği hakkında
    http://baabiel.blogspot.com/2013/07/baabielin-hikayesi.html

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.