29 Mayıs 2013 Çarşamba

En değerli konuk yazarım: Oğlum Alper 1. sınıf tecrübesini yazıyor

Oğlum Alper bu sene anasınıfına başlayacakken son anda bir değerlendirmeyle 64 aylık ilkokul 1. sınıfa başlamıştı. Acısıyla tatlısıyla bir okul senesini 2 hafta sonra bitiriyor. Bildiğiniz gibi ben konuk yazarlara yer vermeyi çok seviyorum çünkü Hassas Anne'nin sadece benim yazdığım bir yer olmasını kesinlikle istemiyorum. Başka insanların deneyimleri benim için çok değerli. Bugün de 19 Mayıs'ta 6 olan oğlum Alper'den Hassas Anne'ye konuk yazar olmasını ve bana 1. sınıfı anlatan bir yazı yazmasını istedim. 1. sınıfta neler yaşadığını anlat dedim. 10 dakika odasına kapandı ve sonra bu kağıdı getirdi. Ben çok beğendim.  Sanırım yazılarının devamı gelecek. Çocuklarımızın bakış açısını görmek iyi olacak.


İşte Alper Kumkale'nin ilk Hassas Anne yazısı:

1. sınıfta çok iyi geçirdim.
Matematik yaptık.
Flüt hoşuma gitti.
Bölmede zorlandım.
Alfabenin harflerini öğrendim.
1. sınıfa gittiğim içim çok muluyum.
Arkadaşlarımla gezilere gittim.
Yeni arkadaşlar edindim.

Mehmet Alper Kumkale








Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler

Ana Sayfaya Dönün 

12 yorum:

  1. Alper'ciğim paylaşımın için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler Alper ne mutlu sanaki cok degerli seni cok seven bir anne ve babaya sahipsin .yazilarinin devamini bekliyoruz Teşekkürler paylasimin için.

    YanıtlaSil
  3. Alper sen de ismin de çok güzelsiniz:)Tebrik ederim okulunun 1.yılını:)Demek flütü sevdin,ben de severdim.Müzik harika birşey,devamını dilerim.Bölme zor haklısın ama üstesinden gelirsin sen,öpüyorum seni:)

    YanıtlaSil
  4. ama ama ama bu kadar yakışıklı olunmaz kiii:)))
    yaşam sana hep güzellikler sunsun yavrucuğum...
    Sevgimle...

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.