30 Temmuz 2013 Salı

Tam buğday unundan erişte



1 adet köy yumurtası

Yarım çay bardağı su

1 bardak tam buğday unu


Resimdeki gibi hamuru yapın, açın, kesin, kurutun ve çocuklarınızın, bebeklerinizin çorbalarına birer tutam atın. Bu beyaz undan yapılmış erişteye ve çorbalara beyaz un katmaya göre daha sağlıklıdır.

Tarif ve resimler için Hassas Annemiz Sümeyye Özel Görücü'ye çok teşekkürler. Bu tarifi çoğunuz biliyorsunuzdur ama bilmeyenler olabilir.
Lütfen paylaşalım Hassas Anneler





Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler

4 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.