30 Temmuz 2013 Salı

Nasıl kıydın Anniş?







Esin kızımın saçları beline kadardı muhteşemdi ama hem sıcakta terliyordu, hem kurutması tam 30 dk sürüyordu hem de tuvalete gittiğinde poposunu geçtiği için hijyenik olmuyordu, her seferinde toplamak gerekiyordu. Kendi gittiği için tuvalete her seferinde topladığından emin olmam çok zor. Böylece bugün aldım makası elime, Esin'in de istemesiyle biraz kuaförlük yaptım


Nasıl olmuş?

Sevinç istemedi zaten onunkiler kıvırcık olduğu için böyle uzun değil. Saçları da güzelce sakladım. 4,5 yılda 3 kere kesildi saçları. Hepsini sakladım. Yıllar içinde saçlardaki renk değişimini izlemek çok güzel. Herkesin aksine benim kızların saçları gittikçe daha sarı oldu. İlerde tabii koyulaşabilir benim öyle olmuş.

Siz de böyle içiniz yanarak kestiniz mi prenseslerin veya prenslerin saçlarını? Saklıyor musunuz?





Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler

5 yorum:

  1. Buradan foto göndermesini bilsem fotosunu da gönderiridim. 2 kızımın saçınıda saklıyorum. O saçlara bakınca ne kadar da çabuk büymüşler diyorum:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş saçları nesılsa kökü onda:)) ben de kızımın ilk kestirdiğimiz saçlarını saklıyorum. annem benimkini de saklamış, iyi ki saklamış diyorum. Ece hanım saç kuruturken kurutma makinesi kullanıyormusunuz? saçları uzun olunca uzun sure kurutma makinesine maruz kalıyorlar, sizing konu ile ilgili görüşlerinizi öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  3. Benim oğlum 20 aylık...saçlarının uçları hafif lüleli.. kzı gibi uzun değil ama babası da dahil birçok kişi ketsirsene terler vs bıdı bıdı ediyor :( bense biraz daha tadını çıkarmak istiyorum çünkü çoook tatlı ..
    kestirince saklıycam....
    blogumda resmi var bıdığımın beklerim :)

    sağlıkla uzasın :)

    YanıtlaSil
  4. Kızım saçlarını hiç toplatmadığından çok uzun tutamıyorum.Ama kuaföre de gitmekten hiç hoşlanmıyor. Hep 'anne sen kuaför ol diyor. Bende 5 yıldır kızımın kuaförlüğünü yapıyorum.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.