20 Ocak 2013 Pazar

Çocuğunuza bakan kişiye bırakılacak liste

Evden çıkıyorsunuz ve çocuklarınızı bakıcıyla veya bir aile büyüğüyle bırakıyorsunuz. Allah korusun acil bir durum olduğunda mesela çocuğunuz yaralandığında veya ateşi çok yükseldiğinde size nasıl ulaşacaklar? Size ulaşamazlarsa en yakın komşuyu, çocuğunuzun doktorunu veya hastanenin acilini hangi numaradan arayacaklar? Ambülans çağırmaları gerekirse evinizin adresini nasıl söyleyecekler ve adres tarifini nasıl yapacaklar? Peki doktor onlara çocuğunuzun yaşını ve kilosunu sorduğunda ne diyecekler. Doktorlar ilaç verirken çocuğunuzun yaşına ve kilosuna göre verirler. İşte size doldurup çocuğunuza bakan insanlara bırakabileceğiniz bir liste. Çok işinize yarayacak. Boşlukları doldurun ve basın. Aşağıdaki linke basınca liste açılacak.

Dosyayı kaydetmek için sol üst köşedeki Dosya (File)'a basın. Sonra Farklı kaydet (save as)'e basın. Sonra İndir (download) tuşuna basın . Artık dosya bilgisayarınızda. İstediğiniz gibi doldurun ve basın.
Çocuğunuza bakan kişiye bırakılacak liste





Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler

Ana Sayfaya Dönün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.