22 Ocak 2013 Salı

Çok basit ve leziz irmik helvası tarifim


150 gr tereyağı ve 2 paket fıstık kavur. 1 paket irmiği ekle 8 dk kısık ateşte kavur. 2 bardak ılık süt ve 1,5 bardak ılık su ekle 5 dk. kavur. 2 bardak şeker ekle. sadece 1 dk. iyice karıştır. Altını kapat, kapağını kapat ve havluyla sar. 30 dk. sonra afiyet olsun. üstüne dondurma koyarsanız daha da güzel olur.






Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Tavsiyelerime uyarsanız olacaklardan sorumluluk kabul etmiyorum. Sevgiler

Ana Sayfaya Dönün

1 yorum:

  1. 2 paket fistik 1 paket irmik yazmissiniz paketlerin icerikleri farkli olculerde oldugu icin rica etsem gr olarak yazarmisiniz

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.