27 Ocak 2013 Pazar

Morpa Çocuk'tan Hassas Anne üyelerine muhteşem hediye! Üye olun kaçırmayın!

Resmin üstüne tıklayıp büyütebilirsiniz

Morpa Çocuk ; okul öncesi çocuklarına ve ailelerine destek olmak için hazırlanmış, Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır. Morpa Çocuk’ta öyküler, çizgi filmler, belgeseller, tiyatrolar, eğlenceli alıştırmalar, etkileşimli çalışmalar, eğitsel oyunlar, aile eğitimleri, etkinlik havuzu, e-kütüphane gibi eğitici ve eğlendirici bölümler var. www.morpacocuk.com.tr den girip kullanıcı adınız ve şifrenizle 1 yıl boyunca ücretsiz yararlanabileceksiniz.

Bu 60 tl değerindeki muhteşem hediyeye sahip olmak için yapmanız gerekenler:
 Lütfen Hassas Anne’ye www.facebook.com/1hassasanne adresinde beğen (like) tuşuna basıp üye olun.
2. Bu yazının altındaki F yani facebook butonuna basıp sonra çıkan ekranda Bağlantıyı paylaş'a basıp bu yazıyı arkadaşlarınızla paylaşın
3. Facebook isminizi ve kullanıma açık e-mail adresinizi hassasanne@gmail.com adresine gönderin
Bu hediye 26.01.2013-10.02.2013 tarihleri arasında sadece bu 3 koşulu yerine getirmiş olanlara verilecektir. E-mail adresinizi verdikten sonra kullanıcı adınızın ve şifrenizin size ulaşması birkaç gün sürecektir. Lütfen sabırlı olunuz.
E-mailinizi vererek Hassas Anne'ye e-mail aracılığıyla da üye olmuş olacaksınız ve Hassas Anne'den ve Morpa Çocuk'tan size e-mail gelmesini kabul etmiş sayılacaksınız. Morpa Çocuk kullanıcı adınız ve şifreniz sizin belirttiğiniz e-mail adresine gelecektir. O nedenle mutlaka gerçek ve kullandığınız bir e-mail adresi veriniz.
Morpa Çocuk’a bu harika hediyesi için çok teşekkür ediyoruz. Hassas Anne olmak bir ayrıcalıktır.






Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Tavsiyelerime uyarsanız olacaklardan sorumluluk kabul etmiyorum. Sevgiler

Ana Sayfaya Dönün

2 yorum:

  1. teşekkürlerrr üyeliğim geldi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güle güle kullanın. Çocuklu arkadaşlarınızla paylaşın kampanya bitmeden yararlansınlar. Sevgiler Ece

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.