1 Mart 2013 Cuma

Talihsiz kazaları önlemek için imza kampanyası

Ebru Gültekin Ilıcalı’yı 11 Temmuz 2012 tarihinde, Feneryolu Tren İstasyonu'nda, akıl almaz ihmal ve tedbirsizlikler nedeniyle yitirdik. Bebek arabasıyla trene binmek isterken kapılar kapandı, tren harekete geçti, içerde kalan bebeğinin peşinden koşarken vagon-peron arasındaki 40cm'e varan boşluğa düşerek öldu bu genç anne. Bu çok acı olayda olduğu gibi, ülkemizde trafikte, doğal afetlerde, iş ve gündelik yaşamlarımızda sıradanlaşmış sistematik ihmaller, en temel insan hakkı olan yaşama hakkını hiçe saymaktadır.

Bu koşullarda demiryollarını kullanmakta olan her insanımız, özellikle de çocuklu anneler veya engelli yurttaşlarımız her an tehlike atındadır.Ebru Gültekin Ilıcalı'nın ölümünden sorumlu olanların gerektiği gibi soruşturulması ve başka olayların önlenmesi için açılan imza kampanyasına aşağıdaki linkten ulaşılabilir:
http://imza.la/ebru-nun-olumune-neden-olan-tum-sorumlular-yargilansin-ihmal-cinayetleri-engellensin





Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler

Ana Sayfaya Dönün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.