2 Mart 2013 Cumartesi

Çocuğumla aramı nasıl düzelteceğim?

2 yaş civarı çocuğu olan anneler bu endişelerini sık sık dile getiriyorlar.

Hassas Anne Havva: Merhaba ece hanım, Benim 2 yaşını 2 ay gecen tatlı bir kızım var ama çok iyi anlaşamadığımızı düşünüyorum. Bana karşı cok yakın değil ben bu duruma çok üzülüyorum ve korkuyorum benden daha çok uzaklaşacak diye. Ona nasıl davranmalıyım ve çok yaramaz ne söylersem aksini yapıyor hiç sözümü dinlemiyor nasıl davranacağımı bilemiyorum.

Cevap: Üzülme arada sırada öyle anne çocuk arasında zor zamanlar olabilir. Biraz beraber aktivite yapma, güzel kaliteli zaman geçirme ve sevgiyi yoğun gösterme ile çözülemeyecek hiçbir şey yok. Şu yazılarımı bir oku canım yararlı bilgiler var

http://www.hassasanne.blogspot.com/2013/02/iki-yas-sendromu-nedir.html
http://www.hassasanne.blogspot.com/2013/02/cocuklarn-dil-gelisimi-icin-ne.html
http://www.hassasanne.blogspot.com/2013/02/ilkokula-ve-krese-sorunsuz-baslamann.html
http://www.hassasanne.blogspot.com/2013/01/sevdiginizi-gosterin.html
http://www.hassasanne.blogspot.com/2013/01/bebeginizin-gelisimi-icin-bugun-neler.html
http://www.hassasanne.blogspot.com/2013/01/tutarl-rol-model-olmak-cok-onemli.html

çok okunacak şey oldu ama zamanın oldukça okursun. özellikle sevdiğinizi gösterin yazısını mutlaka uygula. İyi davrandığı zaman ona çok sevgini göster. Hırçın ve kötü davranırsa üstüne düşme. Kolay gelsin. Sevgiler.







Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler

Ana Sayfaya Dönün

2 yorum:

  1. Ece hanım merhaba, benim oğlum daha 19 aylık ama yaklaşık 10 gündür çok huysuz oldu her istediği olsun istiyor yapmayınca kendini yere atıyor ve sürekli çığlık atıyor acaba buda 2 yaş sendromu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii ki olabilir. Erken de başalayabiliyor. Bu yazılarımdaki tavsiyelerimi hemen uygulamaya başlayın yararını görürsünüz. Kolay gelsin. geçiyor :)

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.