8 Mart 2013 Cuma

Handykids'ten 10 çocuğumuza oyuncak hediye!



8 Mart Kadınlar günü'nde duyurmak istedim. Poyraz'ın Hassas Annesi www.handykids.com.tr sitesinin kurucusu kadın girişimci Nihal Özel çekilişle 10 tane çocuğa oyuncak hediye etmek istiyor. Nihal çocuklarına Türkiye'de istediği gibi eğitici oyuncaklar bulamayınca İngiltere'den kendi ithal etmeye karar vermiş ve bu güzel siteyi kurmuş. Ben de ürünleri kendim incelemek isteyince benim çocuklara da gönderdi. Biliyorsunuz sizlere birşey önereceksem mutlaka bizim hassasiyetlerimize uygun olup olmadığını görmem gerekiyor.
Gerçekten el-göz koordinasyonunu ve çocuktaki yaratıcılığı geliştirecek ürünler. Kızlar için bilezikler ve oyuncaklar yapabilecekleri setler, oğlanlar için araba, tren veya uçak yapıp boyabilecekleri tahta maketler var. Çocuklar hangi renkleri kullanacaklarına kendileri karar veriyorlar bu çok hoşuma gitti. Güzel ve renkli birşeyler yarattıklarında da özgüvenleri gelişecektir. Ayrıca en çok hoşuma giden bu setlerin çoğunu anne-baba ile çocuk beraber yapmalı yani çocuğumuzla geçireceğimiz kaliteli zamanları arttıracakları kesin. Şu anda Alper ve babası beraber tahta helikopter maketini yapıyorlar birlikte. Ben de kızlarla değişik oyuncaklar ve bilezikler yarattım. Kampanyaya nasıl katılabileceğinizi yarın açıklayacağım görsellerle birlikte. Katılanlar arasından kura çekecekler ve 10 çocuğumuza birer oyuncak hediye edilecek.

Ürünleri web sitelerinde inceleyebilirsiniz.
www.handykids.com.tr

Facebook sayfalarında da sürekli çekilişleri olacak. Sayfalarını beğenin ve bu kampanyaları kaçırmayın derim.
https://www.facebook.com/pages/Handy-Kids/155578434599819?ref=ts&fref=ts

Hassas Annemiz Nihal'in oğlu Poryaz ile 3,5 yıldır maceralarını anlattığı blogu da çok güzel.
http://www.poyrazligunler.com/





Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler

Ana Sayfaya Dönün

3 yorum:

  1. bende kazanmak isderim ama çekilişe katılcam yeri bulamadım :(

    YanıtlaSil
  2. Yarın açıklayacağım ayrıntıları. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ben facebook sayfamı kapattım sizi artık blogunuzdan takip ediyorum. Bu tür çekilişlere dahil olma şansım nedir? ;)

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.