18 Mart 2013 Pazartesi

Seramik bıçaklarla meyve ve sebzeleri kesmemiz çocuklarımız ve bizim için daha sağlıklı



Bugün seramik bıçak takımı aldım. Sebzeleri ve meyveleri metal bıçakla kesince oksidasyon nedeniyle besin değerleri daha çabuk azaliyor. Seramik bıçaklar bunu geciktiriyormuş. AVMlerdeki züccaciyecilerde var genellikle. Ben de en uygununu aldim. Gerçi en uygunu bile 50 TL ama başka yerlerde aynı seti 80 TL'ye bile gördüm. Neyse uzun yıllar kullanırım, sebzelerin meyvelerin besin değeri hemencecik gitmez deyip avutuyorum kendimi. İnsan çocukları olunca böyle şeyleri bile düşünmek zorunda hissediyor kendini.
Bakalım deneyeceğim.





Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler

Ana Sayfaya Dönün

4 yorum:

  1. Ben de yeni bir takım almak istiyordum; aklımda bulunsun! :)

    YanıtlaSil
  2. kullanımı rahat mı acaba?

    YanıtlaSil
  3. çok harikaymış. Bugün ancak kullandım bayıldım. Çok keskin ama dikkat etmek lazım. Bir de kırılabilir düşürmemek lazım. Domatesi bile kolayca ezmeden kesebildim.

    YanıtlaSil
  4. Kullanımını bende çok merak ediyorum ama kullanan herkes çok memnun olduğunu söylemekte. Biraz fiyatı yüksek olsa da bence değer.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.