26 Ağustos 2013 Pazartesi

Benim Bildiğim Hassas Anneler çocuk istismarına sessiz kalmaz!



                         
Bundan daha Hassas Olduğumuz bir konu olmamalı. Kim ister çocuklara tecavüz edenlerin serbest bırakılmasını? Serbest kalsın da yine mi yapsın?
Kimsenin bir çocuğun gözündeki ışıltıyı söndürmeye hakkı yok! Lütfen hem paylaşalım hem de imzalayalım anneler! Şu anda 3337 imza var 6663 imza daha gerekiyor biz bunu tamamlarız diyorum!

Kampanyanın muhatabı: Fatma Şahin
ÇOCUK TECAVÜZÜNE SON ! Tecavüzcüler TUTUKLANSIN !


Başlatan: Ayse KaradumanÇocuk ve kadın tecavüzleri gıttikçe artıyor. İstismara uğrayan çocuklar susuyor. Onların sesi olalım. Tecavüzcüler serbest bırakılıyor. Bu memlekette tecavüz resmen suç olmamış durumda. ARTIK SUSMUYORUZ!

Tecavüzcüler serbest bırakılmasın. 10 Eylülde istismar mağduru çocuklar için, tecavüze uğrayan kadınlar için adliye önlerinde toplanacağız eylem yapacağız.

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre tecavüz ve taciz gibi cinsel saldırı suçlarında son beş yılda yüzde 30 artış meydana geldi.

Son 15 yılda tecavüzden yargılanan 409 polis, asker, özel timci, korucu ve gardiyandan hiçbiri cezalandırılmadı.

Jin Haber Ajansı’nın haberine göre, TÜİK, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın erkek şiddeti verilerinden satırbaşları şöyle:

* Son 15 yılda 241 polis, 91 asker, 17 özel timci, 15 korucu, 45 gardiyan tecavüzden yargılandı. Fakat hiçbiri ceza almadı.

* Tecavüze uğrayanların yüzde 50’si 18 yaş altında. Bunların yüzde 90’unu kız, yüzde 10’unu oğlan çocukları oluşturuyor.

* Acil yardım hattını arayan kadınlardan yüzde 57'si fiziksel şiddete, yüzde 46,9'u cinsel şiddete, yüzde 14,6'sı enseste ve yüzde 8,6'sı tecavüze maruz kalıyor.

* Çocukların yarısı ensest mağduru

* 5–10 yaş arası çocukların yüzde 55'i ensest mağduru.

* 10–16 yaş arası çocukların yüzde 40’ı ensest mağduru.

Lütfen paylaşalım Hassas Anneler, bundan daha Hassas olduğum bir konu yok!

Siz de böyle düşünüyorsanız sessiz kalmayın ve bu yazıyı imzalayın. 


http://www.change.org/tr/kampanyalar/çocuk-tecavüzüne-son-tecavüzcüler-tutuklansin?share_id=cpSZNqlcqS&utm_campaign=twitter_link_action_box&utm_medium=twitter&utm_source=share_petition







Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler

1 yorum:

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.