15 Ağustos 2013 Perşembe

www.kardesimgiysin.com çok güzel bir sosyal sorumluluk sitesi



Sevgili Hassas Anneler,
Ben çocuk kıyafetlerinin mutlaka elden ele dolaşıp mümkün olduğu kadar çok çocuğu giydirmesi taraftarıyım. Çocuk kıyafetlerine çok fazla para veriliyor ve bebekler bir kıyafeti ancak 1-2 ay giyebildikleri için kıyafetlerin eskime ihtimali yok. Mutlaka evimizdeki çocuk kıyafetlerini ihtiyacı olan başka çocuklara ulaştırma taraftarıyım. Hem böylelikle buna ihtiyacı olan aileler kıyafete para harcamak yerine bu parayla çocuklarının gelişimine ve eğitimine destek olacak şeyler satın alabilirler.

Tamamen yardım amaçlı bir site www.kardesimgiysin.com
Bu nedenle www.sorananne.com sitesinin kurucusu Çiğdem'in başlatığı bu sosyal sorumluluk projesini duyunca hemen duyurmak istedim. Bu site evinde verebilecek çocuk kıyafeti olan ailelerle çocuk kıyafetine ihtiyacı olan aileleri buluşturacak.

Sitenin kardeşleri Elif ve Kerem şöyle diyor:
Bazılarımız hayata şanslı başlarken, bazılarımız daha az şanslı olabiliyor.
Bazılarımızın dolabında 10 ayakkabı varken, bazılarımız 1 tanesi için aylarca bekleyebiliyor.
Artık kullanmadığımız "bebek-çocuk" kıyafetlerimizi "dolapta beklemesin, kardeşim giysin" diyerek vermek istedik.

Siz büyüklerimizin fikirleri ve desteğiyle bir sürü "bekleyen kardeşlerimiz"in artık "mutlu kardeşlerimiz" olması dileğimiz.

www.kardesimgiysin.com

Sevgiler
Elif & Kerem

Haydi Hassas Anneler lütfen hem bu siteye girin hem de bu yazıyı paylaşın ki diğer annelerin de haberi olsun bu güzel sosyal sorumluluk projesinden. Şimdiden çok teşekkür ederim bu kadar yardımsever olduğunuz için.





Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.