19 Eylül 2013 Perşembe

İzmir Hassas Anne Buluşması


                  

İzmir Hassas Anne Buluşması 1 Eylül 2013'te Caribou Coffee'de yapıldı. Buluşmamıza 21 İzmirli Hassas Annemiz ve onların birbirinden tatlı 14 çocuğu katıldı. Çok sıcak bir tanışma toplantısı oldu. Ben Hassas Annelere hassas olduğum bazı konulardan bahsettim. Paketlenmiş ve katkı maddeli gıdalar, çocuklara gereksiz yere verilen ilaçlar, Beta bakterisi ve tedavisi, çocuklarımızı cinsel istismardan korumak için vereceğimiz eğitim ve hayatımızı başkaları için yaşamamak konularına değindik. Hassas Annelerimizin sorularını elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım. 


                               
                                             Çocuk masası kurduk 

















Gelen tüm Hassas Annelerimize "Ben bir Hassas Anneyim" buzdolabı magneti hediye ettim. Organik pazarı kapımıza kadar getiren www.organiktedarikcim.com firması minik bir çekilişle buluşmaya gelenlerden 2 kişiye 50 TL değerinde organik sebze ve meyve hediye etti. Caribou Coffee de her annemize birer içecek ve kurabiye ikram etti. Bizi harika ağırladıkları için Caribou Coffee'ye http://www.cariboucoffee.com.tr/ ve hediyeleri için www.organiktedarikcim.com sitesine çok teşekkür ederim. 

Ama en çok pazar gününü Hassas Anne'ye ayıran çok değerli 21 Hassas Annemize ve uslu uslu oynayan 14 harika çocuklarına minnetarım. 
Hassas bir Anne olmak ayrıcalıktır.
İyi ki varsınız...

Yeni buluşmalarda görüşmek dileğiyle









Not: Lütfen doktorunuzu dinleyin. Benim tavsiyelerim sadece benim tecrübelerim ve kişisel araştırmalarımdır. Teşhis ve tedavi niteliği taşımaz ve doktorunuzun tavsiyesinin yerini tutmaz. Sevgiler

4 yorum:

  1. ilgimi çeken şu oldu ece hanım,bütün resimlerde çok mutlu görünüyorsunuz,hepsinde çok güzel gülmüşsünüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağolun. Normalde de öyleyim ama o gün gerçekten de çok mutluydum. Gerçekten çok güzel bir gündü. Hassas Annelerle tanışmak inanılmaz mutlu etti beni. Sevgiler Ece

      Sil
  2. tühhh,haberim olsaydı bende gelmek isterdim,neyse artık başka bir sefere

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel fotoğraflar, eminim ortam da çok güzeldi.. Umarım İstanbul'da da olur ve umarım ben de bu güzel organizasyonun içinde olurum sizinle tanışmayı çok istiyorum.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.